Slaghek Bulldogs

In 1969 zijn mijn ouders een kennel gestart om Boxers te fokken. In de door de FCI erkende kennel werden aanvankelijk alleen Boxers gefokt.

Marieke met Bohemian
 

Onze multi-kampioen Bandelero was ooit ’n wereldwijd bekende Boxer.

Ondanks de passie voor de Boxer maakte ook de Engelse Bulldog zijn intrede in onze kennel.

 

Begin jaren 80 werden wij  de trotse eigenaars van de schitterende teef Isabella v.  Cruisbrouck die wij gekregen hebben van Dhr. en Mevr. de Winter, eigenaars van de gerenomeerde kennel v. Cruisbrouck.

 

Deze Isabella v. Cruisbrouck is de stammoeder van onze huidige Engelse Bulldoggen. In ’n later stadium is daar nog de Fransoos bijgekomen.

 

Ons doel is altijd geweest zo mooi mogelijke en vooral zeer gezonde bullen te fokken, die bovendien een goed karakter hebben en die ook nog goed uit de voeten kunnen.

 

 
Truus met Lotte and Vivi
 

Zeer regelmatig nemen wij deel aan zowel nationale als internationale hondenshows.

En dit doen wij niet alleen vanwege de gezelligheid of omdat het gewoon een fijne hobby van ons is, maar vooral omdat wij vinden dat een gezonde competitie noodzakelijk is om de hoge kwaliteit te handhaven en waar mogelijk deze nog te verbeteren.

 

Een wel heel mooi en aansprekend succes op showgebied is natuurlijk te worden uitgeroepen tot Best van het Ras met de Engelse Bulldog Kampioen Henriëtte van het Slaghek en nog wel op de Crufts!!

Ook zijn wij de fokkers van de Ere Bulldog van de Engelse Bulldog Club Nederland (EBCN): de Multi-Kampioen Bagheera van het Slaghek.

 
BOB op de Crufts 2003
 
SOMETIMES DREAMS COME TRUE!
Wereldkampioen Henriette van het Slaghek was BOB op de CRUFTS 2003 bij keurmeester Norman Davis, Ocobo